HOME   NIEUWS   MATERIALEN   LINKS   OVER ONS   CONTACT   
 


Lloyd loom, rotan, eiken, teak en gestoffeerde meubelen in leer en stof worden aangeboden bij meubel centrum Lem Stadskanaal

Lloyd loom: lloyd loom is een fijnmazig geweven produkt. Het wordt machinaal gemaakt. De kern van het produkt is van ijzerdraad. Vervolgens gedraaid met papier. Doordat het zo strak is gedraaid en vervolgens verlijmd en afgelakt wordt,  is het produkt zeer sterk. Het kraakt niet, haakt niet en is werkelijk oersterkt.

pitriet: pitriet is een rietsoort. De produkten worden met de hand ingevlochten. Het is een natuurlijk produkt en heeft dus een natuurlijke uitstraling. Wij werken uitsluitend met eerste klas pitriet. Dit haakt absoluut niet. Het produkt wordt gekleurd en afgelakt, waardoor het makkelijk schoon te maken is.

Eiken: is een hardhout soort. De tafels kunnen worden afgewerkt met lak en olie. Het voordeel van afgelakte tafels is dat ze makkelijk in onderhoud zijn. Tafels in de olie vergen wat meer onderhoud maar bij een beschadiging zijn  ze weer makkelijk bij te werken.

Teak: is een hardhout soort. Deze produkten worden vaak onbewerkt aangeboden. Men kan dit in de olie of in de teakfix zetten. Bij teakfix veranderd de uitstraling niet. Olie maakt teakmeubelen wat meer rood van kleur.

Ledersoorten: Er zijn tal van soorten leder met verschillende eigenschappen. Graag willen we u hier graag goed over voorlichten. U kunt door op de onderstaande leersoorten te klikken meer informatie verkrijgen over de eigenschappen van het leer.


Amazone
Topsoft
Tasan
Torro
Premium
Morgana
Old
Venice
Lotus
Afrika

 

 

Klik hier voor het contactformulierKlik hier om deze pagina netjes af te drukken


Rotan stoel Tene...

Rotan stoel Mona...

Lloyd loom eetka...

lloyd loom eetka...


2010 Meubelcentrum Lem Stadskanaal

 meubelen stadskanaal rotan lloyd loom haveco meubelen bij meubel centrum Lem  -  nieuws  -  materialen  -  links  -  locatie  -  colofon   -  levering   -  contact

Realisatie: Meulenkamp M&R